Choose lard for this dish that is not very thick. It is better if it is a thin piece from the chest part of the carcass or abdomen. Slice the chicken breast into thin slices. Prepare spices, thread for tying and a deep frying pan or baking sheet.
Выбирайте сало для этого блюда не очень толстое. Лучше, если это будет тонкий кусок с грудной части тушки или брюшко. Нарежьте куриную грудку тонкими пластинами. Подготовьте специи, нитки для обвязывания и глубокую сковороду или противень.
Mix salt, all spices, chopped garlic. Garlic can be easily chopped using a special device - a garlic press, or crushed on a board with the flat part of a wide knife and chopped. Rub a layer of lard with a mixture of salt, spices and pepper.
Смешать соль, все специи, измельченный чеснок. Чеснок легко можно измельчить при помощи специального приспособления — чесночного пресса или раздавить на доске плоской частью широкого ножа и нарубить. Натереть смесью соли, специй и перца пласт сала.
Place the fillet cut into plates in an even layer on half a layer of lard, add salt and pepper. Carefully roll up the lard so that the fillet remains evenly distributed. Tie tightly with threads so that the roll does not open during cooking.
Нарезанное на пластины филе выложить ровным слоем на половину пласта сала, посолите и поперчите. Аккуратно сверните сало рулетом, чтобы филе осталось равномерно распределенным. Завяжите плотно нитками, чтобы в процессе готовки рулет не раскрылся.
Place the roll in a baking sleeve. Place it in a mold, put it in the oven and bake until done at 170 ℃. After about 80 minutes, remove the roll from the oven and allow it to cool. Before serving, cut the roll into thin slices.
Поместите рулет в кулинарный рукав для запекания. Выложите его в форму, поставьте в духовку и запекайте до готовности при температуре 170 ℃. Примерно через 80 минут выньте рулет из духовки и позвольте ему остыть. Перед подачей на стол нарежьте рулет тонкими пластинами.
This dish looks good on the holiday table as sliced meat. Guests love him very much. You can diversify this dish by using chicken liver instead of chicken breast. But it must be fried before baking.
Это блюдо хорошо выглядит на праздничном столе в мясной нарезке. Его очень любят гости. Можно разнообразить это блюдо, если вместо куриной грудки взять куриную печень. Но ее перед запеканием необходимо поджарить.