Lard should not be washed before cooking. On the contrary, if you bought lard in a store or market and plan to store it fresh, wrap it in parchment, but do not wash it first. Prepare a thick-bottomed frying pan, salt and spices.
Сало перед приготовлением мыть не стоит. Напротив, если вы купили сало в магазине или на рынке и планируете хранить его свежим — заверните в пергамент, но перед этим не мойте. Подготовьте сковороду с толстым дном, соль и специи.
Cut the lard into small slices about 1-1.5 cm thick. Heat the frying pan and lay out the lard in one layer. Cook over high heat for about 2 minutes on each side.
Сало нарежьте небольшими пластинами толщиной около 1-1,5 см. разогрейте сковороду и выложите сало в один слой. Готовьте на сильном огне около 2 мин с каждой стороны.
Cut the onion into thin half rings. Throw it into the pan, add spices and salt. Stir and cook in an open container for about 7-10 minutes until the onion is browned.
Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами. Бросьте его на сковороду, добавьте, специи и соль. Перемешайте и готовьте в открытой посуде еще около 7-10 минут пока лук не зарумянится.
You can serve lard, fried with onions, with fresh vegetables or pickles. It's good if you choose white onions with a pronounced onion pungency and aroma. Salad purple onions may not work here.
Подавать сало, поджаренное с луком можно со свежими овощами или солениями. Хорошо, если вы выберете белый лук с ярко выраженной луковой остротой и ароматом. Салатный фиолетовый лук здесь может не подойти.