Prepare the necessary products and spices.
Подготовьте необходимые продукты и специи.
Rinse the meat, dry and cut into slices. Then make the cuts. The width of the slices is about 2 cm.
Мясо промойте, обсушите и нарежьте ломтиками. Затем сделайте надрезы. Ширина ломтиков около 2 см.
Pour cognac and water over dried apricots and prunes, add chopped ginger and place on low heat until all the liquid has evaporated. Stir occasionally.
Курагу и чернослив залейте коньяком и водой, добавьте измельченный имбирь и поставьте на маленький огонь, пока вся жидкость не испарится. Периодически помешивайте.
Grease well 1 tbsp. Spoon mayonnaise all over the meat. Then grease the cuts. Mix 2 tbsp. spoons of mayonnaise, dry mustard, salt, pepper and nutmeg.
Хорошо смажьте 1 ст. ложкой майонеза все мясо. Затем смажьте надрезы. Смешивайте 2 ст. ложки майонеза, сухую горчицу, соль, перец и мускатный орех.
Place 1-2 pieces between slices of meat. dried apricots, prunes and a slice of cheese. Then grease everything well with mayonnaise and mustard sauce.
Выложите между ломтиками мяса по 1-2 шт. кураги, чернослива и пластинку сыра. Потом все хорошо смажьте майонезно — горчичным соусом.
Cover with foil and marinate in the refrigerator for a couple of hours. Then remove the meat and place it in an oven preheated to 200°C. Cook the meat for 150 minutes. Remove the foil and let the meat brown.
Накройте фольгой и уберите на пару часов мариноваться в холодильник. Затем достаньте мясо и отправьте в разогретую до 200 °C духовку. Готовим мясо 150 минут. Уберите фольгу и дайте мясу подрумяниться.
You can decorate the dish with herbs or vegetables.
Украсить блюдо можно зеленью или овощами.