Prepare all the necessary ingredients. Thaw broccoli and cauliflower. Prepare a pan and mold.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Разморозьте брокколи и цветную капусту. Приготовьте кастрюлю и форму.
Place a pot of water on the fire until it boils. Then add spices, broccoli, cauliflower and toss in the shank. Cook for 1.5 hours.
Поставьте кастрюлю с водой на огонь до кипения. Затем добавьте специи, брокколи, цветную капусту и закиньте рульку. Варите 1,5 часа.
Peel the garlic. Take a mold, place the meat in it, sprinkle it with seasoning, add a head of garlic and pour the broth over everything. Place the shank skin side up until it bakes and becomes crispy. Place vegetables around.
Почистите чеснок. Возьмите форму, выложите в нее мясо, посыпьте его приправой, добавьте головку чеснока и залейте все бульоном. Рульку выкладывайте шкуркой вверх, чтобы она запеклась и стала хрустящей. Вокруг выложите овощи.
Place the pan in the oven preheated to 200°C. Bake for 45 minutes. Then reduce the temperature to 180 °C and turn on the grill mode.
Поставьте форму в духовку, разогретую до 200 °C. Запекайте в течение 45 минут. Потом убавьте температуру до 180 °C и включите режим гриль.
The dish is best served hot and with your favorite sauce.
Лучше всего блюдо подавать в горячем виде и с любимым соусом.