Prepare all the necessary ingredients. Wash the pork well and dry it.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Свинину хорошо вымойте и обсушите.
Season the meat well with salt and white pepper.
Хорошо натрите мясо солью и белым перцем.
mix sour cream with French mustard. Coat the meat on all sides with the sour cream and mustard mixture. Then wrap the meat in a large sheet of foil and place it on a baking sheet. Bake the meat in an oven preheated to 210℃ for 70 minutes.
сметану смешайте с французской горчицей. Обмажьте мясо со всех сторон сметанно-горчичной смесью. Затем заверните мясо в большой лист фольги и поместите его на противень. Запекайте мясо в разогретой до 210℃ духовке в течение 70 минут.
Cut the finished meat into portions and carefully place on a plate. Place the tomato cut into slices and decorate the dish with sprigs of fresh herbs.
Готовое мясо нарежьте на порционные кусочки и аккуратно выложите на блюдо. Положите нарезанный дольками помидор, украсьте блюдо веточками свежей зелени.