Before starting cooking, it is better to prepare the necessary products. Rinse the meat under running water. Peel the garlic.
Пред началом готовки лучше подготовить необходимые продукты. Мясо промойте под проточной водой. Почистите чеснок.
Cut the pork into small cubes or strips. Prepare the marinade. To do this, mix two tablespoons of oil, 30 ml of water, and two tablespoons of teriyaki sauce. Add finely grated garlic, sugar, salt and pepper there to taste. Leave the meat to marinate for about 2 hours.
Свинину нарежьте небольшими кубиками или соломкой. Подготовьте маринад. Для этого смешайте две столовые ложки масла, 30 мл воды, и две столовые ложки соуса терияки. Туда же отправьте натертый на мелкой терке чеснок, сахар, соль и перец по вкусу. Оставить мясо мариноваться примерно 2 часа.
Heat up the frying pan. Pour the remaining oil onto it. Place the meat in the pan and fry it until almost done.
Разогрейте сковородку. Вылейте на нее оставшееся масло. Вылодите на сковороду мясо и обжарьте его почти до готовности.
Pour two tablespoons of teriyaki sauce into the pan with almost cooked pork. Simmer the meat for another 5 minutes under the lid.
На сковороду с почти готовой свининой вылейте две столовые ложки соуса терияки. Тушите мясо еще 5 минут под крышкой.
For a beautiful presentation, the meat can be served with stewed vegetables (green beans, bell peppers) and sprinkled with sesame seeds. Bon appetit!
Для красивой подачи мясо можно подавать с тушеными овощами (стручковая фасоль, болгарский перец) и посыпать его кунжутом. Приятного аппетита!