Before cooking, rinse the pork under running water. Wash your vegetables so you don't have to waste time doing it later. Preheat the oven at 220°C.
Перед готовкой промойте свинину под проточной водой. Помойте овощи, чтобы не тратить на это время потом. Поставьте разогреваться духовку на 220°С.
Cut the prepared meat into equal pieces. You should get 6 to 7 pieces. Beat them off a little. Line a baking sheet with parchment paper and place the meat on it. Sprinkle both sides of the pork with spices and salt.
Подготовленное мясо нарежьте одинаковыми стойками. Должно получиться от 6 до 7 кусочков. Отбейте их немного. Застелите противень пергаментной бумагой и выложите на нее мясо. Посыпьте свинину с двух сторон специями и солью.
Grate the cheese on a fine grater. Cut the washed tomatoes into slices. Drain the marinade from the pickled mushrooms and cut them into two halves if they were whole.
Сыр натрите на мелкой терке. Вымытые помидоры нарежьте кружочками. С маринованных грибов слейте маринад и порежьте их на две половинки, если они были целыми.
Place tomatoes, mushrooms on each piece of meat and brush it all with sauce. You can add a little garlic and your favorite spices to the sauce. Sprinkle each piece with cheese and place in the oven for 50 minutes at 220°C.
На каждый кусочек мяса выложите помидоры, грибы и смажьте это все соусом. В соус можно добавить немного чеснока и любимых специй. Посыпьте каждый кусочек сыром и отправьте в духовой шкаф на 50 минут при 220°С.
Baked meat will look great on a plate with fresh herbs and tomatoes. You can decorate with a sprig of greenery, or finely chop it and sprinkle it on top.
Запеченное мясо будет отлично смотреться на тарелке со свежей зеленью и помидорами. Украсить можно как веточкой зелени, так и мелко порубить ее и посыпать сверху.