Remove veins and chaff from the pork, wash and dry. Peel the onion and ginger. Prepare the remaining products according to the list.
Свинину зачистите от прожилок и плевы, помойте и обсушите. Лук и имбирь почистите. Остальные продукты приготовьте по списку.
Cut the pork into pieces, roll in flour and fry over high heat with finely chopped ginger in a frying pan with sunflower oil. Then add the chopped onion and fry for a few more minutes.
Нарежьте свинину кусочками, обваляйте в муке и обжарьте на большом огне с мелко нарезанным имбирем в сковороде с подсолнечным маслом. Затем добавьте нарезанный кольцами лук и обжарьте еще несколько минут.
Add a glass of water and sesame seeds to the meat and onions. Simmer over low heat for 20-25 minutes. Then pour in the soy sauce, simmer for a few more minutes and turn off the stove.
Добавьте к мясу с луком стакан воды, кунжут. Тушите на медленном огне 20-25 минут. Затем влейте соевый соус, потушите еще несколько минут и выключите плиту.
Place pork on a platter. Garnish with herbs of your choice - dill, parsley or chopped green onions. Serve vegetable salad and sauce.
Выложите свинину на блюдо. Украсьте зеленью по вашему вкусу — укропом, петрушкой или нарезанным зеленым луком. Подайте овощной салат, соус.