Recipes / Spicy pork with noodles, vegetables and oyster sauce Пикантная свинина с лапшой, овощами и устричным соусом
In this version of pork, the taste of the dish is emphasized by vegetables in the form of sweet peppers, tomatoes, but, most importantly, spices - oyster and soy sauces. By the way, oyster sauce contains a wide range of minerals, vitamins, amino acids and even dietary fiber. In addition, it not only complements, but also reveals the taste of meat, giving it an interesting spicy note. In a word, in such a frame, pork fully reveals its colors.
В этом варианте свинина приобретает яркий вкус благодаря овощам — сладкому перцу и помидору — и особенно специям: устричному и соевому соусам. К слову, устричный соус богат минералами, витаминами, аминокислотами и даже клетчаткой. Он не только дополняет, но и подчеркивает вкус мяса, придавая ему интересную пикантную нотку. Таким образом, в таком обрамлении свинина раскрывает все свои краски.
Steps / Шаги:
Prepare the pork for cooking - clean, wash and dry. Peel and wash the onions and peppers. Wash the tomatoes.
Свинину подготовьте к приготовлению — зачистите, помойте и обсушите. Лук и перец почистите и помойте. Помидоры помойте.
Cut the meat into strips and fry in a pan for 10 minutes. Add chopped onion and pepper to it and fry for another 7 minutes.
Мясо нарежьте на полоски и обжарьте на сковороде 10 минут. Добавьте к нему нарезанные лук, перец и жарьте еще 7 минут,
Place chopped tomatoes in a frying pan, fry lightly and add oyster and soy sauces. Keep on fire for another 5 minutes.
Отправьте в сковороду нарезанные помидоры, слегка обжарьте и добавьте устричный и соевый соусы. Подержите на огне еще 5 минут.
Boil the noodles and serve them with meat and vegetables. Warm for 2 minutes and remove from heat.
Отварите лапшу и отправьте ее к мясу с овощами. Прогрейте 2 минуты и снимите с огня.
Serve the finished pork with noodles and vegetables in a plate, sprinkling sesame seeds on top. Add chopped vegetables or salad. Garnish with basil leaves.
Готовую свинину с лапшой и овощами подайте в тарелке, посыпав сверху кунжутом. Добавьте нарезку из овощей или салат. Украсьте листьями базилика.