Peel and wash potatoes, onions and carrots. Clean the pork, wash and dry. Prepare a bowl for mashed potatoes.
Картофель, лук и морковь очистите и помойте. Свинину зачистите, помойте и обсушите. Приготовьте посуду для картофельного пюре.
Prepare mashed potatoes. Chop the tubers and place in a pan of water. When it boils, add salt and cook for 30 minutes. Drain the water, add hot milk and butter and mash into a smooth puree.
Приготовьте картофельное пюре. Нарежьте клубни и отправьте в кастрюлю с водой. Когда закипит, посолите и варите 30 минут. Слейте воду, добавьте горячее молоко и сливочное масло и разомните в однородное пюре.
While the potatoes are cooking, prepare the goulash. Cut the meat into small cubes and fry in a frying pan with sunflower oil until golden brown. Add chopped onion, salt and pepper and pour in 0.5 liters of water. Simmer for 30 minutes over low heat.
Пока варится картофель, приготовьте гуляш. Мясо нарежьте на небольшие кубики и обжарьте на сковороде с подсолнечным маслом до золотистого цвета. Добавьте нарезанный лук, посолите, поперчите и влейте 0,5 литра воды. Тушите 30 минут на маленьком огне.
In a dry frying pan, fry the flour until golden brown, pour 150 ml of water into it and add to the meat. Next, add the tomato to the goulash, stir and leave on the fire for another 10 minutes.
На сухой сковороде обжарьте муку до золотистого цвета, влейте в нее 150 мл воды и добавьте к мясу. Следом в гуляш отправьте томат, размешайте и оставьте на огне еще на 10 минут.
Serve the finished goulash on top of mashed potatoes. Garnish with chopped onion or dill. Garnish with a bunch of cherry tomatoes or other vegetables.
Готовый гуляш подайте сверху на картофельном пюре. Украсьте нарезанной зеленью лука или укропа. Украсьте гроздью помидор черри или другими овощами.