Prepare all ingredients according to the recipe. Peel the peppers, onions and carrots, then wash them. Wash and dry the greens.
Подготовьте все продукты по рецепту. Перец, лук и морковь очистите, затем вымойте. Зелень помойте и обсушите.
Cut the onion into half rings, carrots into cubes and fry in a frying pan. Then add the meat cut into strips. Simmer everything together under the lid until done.
Нарежьте лук полукольцами, морковь — брусочками и обжарьте на сковороде. Затем добавьте нарезанное полосками мясо. Тушите все вместе под крышкой до готовности.
At this point, add the diced zucchini and julienned sweet peppers. Simmer for another 10 minutes. At the end, add spices and herbs.
На этом этапе добавьте нарезанный кубиками кабачок и сладкий перец соломкой. Тушите еще 10 минут. В конце всыпьте специи и зелень.
Serve pork on a plate with herbs and lemon wedges. Garnish with basil leaves and sliced tomato.
Подайте свинину на тарелке с зеленью и дольками лимона. Украсьте листьями базилика и нарезкой помидор.