Wash, clean and dry the meat. Prepare all the products on the list. Peel and wash the onion.
Мясо обмойте, зачистите и обсушите. Приготовьте все продукты по списку. Лук очистите и помойте.
Turn on the oven. Cut the meat into thin plates or strips across the grain and about 0.8 cm thick. Beat, salt, pepper, and add spices to taste.
Включите духовку. Мясо нарежьте тонкими пластинами или полосками поперек волокон и толщиной около 0,8 см. Отбейте, посолите, поперчите, добавьте пряности по вкусу.
Place the meat in a single layer on the bottom of the pan. Top it completely with thinly sliced onion. Spread with mayonnaise and place finely chopped mushrooms or cucumbers on top. Spread with the remaining mayonnaise and sprinkle with grated cheese.
Уложите мясо в один слой на дно сковороды. Сверху полностью накройте его луком, нарезанным тонкими кольцами. Намажьте майонезом, сверху положите мелко нарезанные грибы или огурцы. Смажьте оставшимся майонезом и посыпьте тертым сыром.
Place the frying pan in an oven preheated to 200-250 degrees. Bake for 10 minutes until the cheese sets. Then reduce to 150 degrees and keep in the oven for about an hour. If you lower the temperature further and keep the meat in the oven for a while, it will become even more tender.
Поставьте сковороду в разогретую до 200-250 градусов духовку. Запекайте 10 минут, чтобы схватился сыр. Затем убавьте до 150 градусов и держите в духовке примерно час. Если еще снизите температуру и подержите мясо некоторое время в духовке, оно станет еще нежнее.
Garnish the meat, served on a plate, with sliced tomatoes or peppers. Garnish with herbs of your choice.
Мясо, поданное на тарелке, украсьте дольками нарезанных помидор или перца. Украсьте зеленью по вашему вкусу.