Prepare the pork for frying - clean, wash and dry. Peel and wash onions, carrots, sweet peppers. Let it dry.
Свинину приготовьте для прожарки — зачистите, помойте и обсушите. Лук, морковь, сладкий перец очистите и помойте. Дайте обсохнуть.
Cut the pork into strips and marinate for 2 hours in a mixture of the juice of half a lemon, soy sauce, grated garlic and honey. Then fry the meat in a frying pan until done. Leave the marinade.
Нарежьте свинину полосками и замаринуйте на 2 часа в смеси сока половины лимона, соевого соуса, тертого чеснока и меда. Затем обжарьте мясо на сковороде до готовности. Маринад оставьте.
Remove the meat from the pan, then add the vegetables and fry them for a few minutes. Then return the meat, pour out the remaining marinade and simmer for 7-10 minutes.
Переложите мясо со сковороды, а после него выложите овощи и обжарьте их несколько минут. Затем возвратите мясо, вылейте остатки маринада и тушите 7-10 минут.
Serve the finished pork with chopped vegetables. Sprinkle the dish with fresh herbs and add sprigs of parsley or basil.
Готовую свинину подайте с нарезкой овощей. Посыпьте блюдо свежей зеленью, положите веточки петрушки или базилика.