Marinate the ribs in advance; they should marinate for 30 minutes. You can also prepare the remaining ingredients according to the recipe.
Заранее промариновать ребрышки, они должны мариноваться 30 мин. Также можно приготовить остальные ингредиенты по рецепту.
Cut the ribs into portions, add salt and pepper. Place in the refrigerator and let marinate.
Ребрышки разрезать на порционные кусочки, посолить, поперчить. Убрать в холодильник и дать промариноваться.
Chop the onions, carrots, and grate the tomatoes. Fry all this in sunflower oil until golden brown. Place the meat in a heated frying pan and fry.
Порезать лук, морковку, и потереть помидоры. Все это обжарить на подсолнечном масле до золотистой корочки. Отправить мясо на разогретую сковородку и обжарить.
Add fried onions, carrots, tomatoes to the meat and add water. Add spices and bay leaf to taste. Cook over low heat for about 2 hours. Rinse the rice and add to the meat. Add peeled garlic to the pilaf. Cook until tender over low heat with the lid closed.
Добавьте обжаренные лук, морковку, помидоры к мясу и залить водой. Добавить специи и лавровый лист по вкусу. Варить на медленном огне около 2-х часов. Рис промыть и добавить к мясу. В плов добавить чеснок в кожуре. Варить до готовности на медленном огне под закрытой крышкой.
Place the pilaf beautifully on a plate. Place the head of garlic that was cooked with the dish on top. Take out the thighs and place them nicely on top. This pilaf goes well with a salad of fresh vegetables. If desired, the pilaf can be sprinkled with herbs on top.
Выложить красиво плов на тарелку. Сверху положить головку чеснока, который варился с блюдом. Достать бедра и красиво выложить сверху. Это плов вкусно сочетается с салатом из свежих овощей. По желанию, плов можно посыпать сверху зеленью.