Check the fish fillet for bones. Peel the onion and wash it. Wash and dry the dill. Sift the flour.
Проверьте филе рыбы на наличие костей. Лук очистите от шелухи и помойте. Укроп помойте и обсушите. Муку просейте.
Prepare the dough. In a bowl, mix water with salt, eggs and oil. Add flour and knead the dough (10 minutes). Set aside for 30 minutes.
Приготовьте тесто. В миске смешайте воду с солью, яйцами и маслом. Добавьте муку и замесите тесто (10 минут). Отставьте на 30 минут.
Prepare the minced meat by mincing the fillet, onion and garlic through a meat grinder. Add spices and lemon juice, finely chopped dill and cream. Stir.
Приготовьте фарш, для чего филе, лук, чеснок пропустите через мясорубку. Добавьте специи и лимонный сок, мелко нарезанный укроп и сливки. Перемешайте.
Roll out the dough thinly, cut out circles, add minced meat and make dumplings. Place them in boiling water and cook for 5 minutes.
Тонко раскатайте тесто, вырежьте кружки, положите фарш и слепите пельмени. Отправьте их в кипящую воду и варите 5 минут.
Serve the dumplings hot. Apply a pattern to them with sauce or sour cream. Sprinkle with chopped dill.
Подайте пельмени в горячем виде. Нанесите на них узор соусом или сметаной. Притрусите рубленым укропом.