Peel the vegetables. Wash the onions, tomatoes and garlic. Sift the flour to enrich it with oxygen.
Овощи очистите от кожуры. Помойте лук, помидоры и чеснок. Муку просейте для обогащения кислородом.
Knead the dough. To do this, beat the eggs into it and pour in enough water to make an elastic dough. Leave it to rest for 10 minutes. Prepare minced meat and lard cut into pieces. Salt and pepper it to taste.
Замесите тесто. Для этого вбейте в него яйца и влейте столько воды, чтобы получилось эластичное тесто. Отставьте его отдыхать на 10 минут. Приготовьте фарш из мяса и нарезанного на кусочки сала. Посолите, поперчите его по вкусу.
Roll out the dough and use a curly wheel to cut strips out of it. Place the minced meat on each strip lengthwise, close it, and then roll the dough with the minced meat into a snail shape.
Тесто раскатайте и фигурным колесиком нарежьте из него полоски. На каждую полоску положите фарш вдоль, закройте его, а затем тесто с фаршем сверните в виде улитки.
Fry the vegetables in vegetable oil, place “snails” on top of them. Place a bay leaf, add salted boiling water and simmer covered for 15-20 minutes.
Овощи обжарьте на растительном масле, сверху на них выложите «улитки». Положите лавровый лист, залейте подсоленным кипятком и тушите под крышкой 15-20 минут.
Place the finished dumplings with vegetables on a plate. Serve them with sour cream. Sprinkle with chopped dill or parsley.
Готовые пельмени с овощами выложите на тарелку. Подайте их со сметаной. Присыпьте рубленым укропом или петрушкой.