Peel and wash the onions and carrots. Prepare the remaining products by weight and volume. Place a container of water for dumplings on the fire.
Лук и морковь очистите и помойте. Остальные продукты приготовьте по весу и объему. Поставьте на огонь емкость с водой для пельменей.
Boil the dumplings in boiling water as directed on the package. Remove them from the water with a slotted spoon and transfer to a plate. Fry finely chopped onion with grated carrots. Add salt, cream, grated cheese, spices and let it boil.
Отварите пельмени в кипящей воде, как указано на упаковке. Извлеките их из воды шумовкой и переместите на блюдо. Мелко нарезанный лук обжарьте с тертой морковью. Добавьте к ним соль, сливки, тертый сыр, специи и дайте закипеть.
Pour the dumplings into the resulting sauce and stir. Simmer them for 2-3 minutes.
Пельмени высыпьте в полученный соус, перемешайте. Тушите их 2-3 минуты.
Serve the dumplings hot. Sprinkle grated cheese on top. Garnish with chopped herbs, sprigs of dill or parsley.
Подайте пельмени горячими. Сверху посыпьте тертым сыром. Украсьте рубленной зеленью, веточками укропа или петрушки.