Sift the flour. Peel and wash the garlic. Set out the remaining ingredients and weigh according to the norm.
Муку просейте. Чеснок очистите и помойте. Остальные ингредиенты выставьте и взвесьте по норме.
Prepare an elastic dough from flour, eggs and water. Knead it well for 10 minutes and set aside.
Приготовьте эластичное тесто из муки, яиц и воды. Хорошо его вымесите в течение 10 минут и отставьте в сторону.
Finely chop the lard. Season the minced meat with salt and pepper. Add finely chopped onion, garlic, lard to it, mix. Roll out the dough, cut out circles. Place minced meat on each and seal the edges with a crescent. Place in boiling salted water and cook after boiling for 5 minutes.
Сало мелко нарежьте. Фарш поперчите, посолите. Добавьте в него мелко нашинкованный лук, чеснок, сало, перемешайте. Тесто раскатайте, вырежьте кружочки. На каждый положите фарш и слепите полумесяцем края. Отправьте в кипящую подсоленную воду и варите после закипания 5 минут.
Place the finished dumplings on a plate. Serve with butter and sour cream. Sprinkle with pepper to taste. Sell vinegar, herbs.
Готовые пельмени выложите на тарелку. Подавайте со сливочным маслом и сметаной. По вкусу посыпьте перцем. Продайте уксус, зелень.