Peel the garlic and avocado. Set the oven to preheat to 180°C. You can use any cheese you like: Dutch, Gouda, Kostroma, Parmesan, etc.
Очистите чеснок и авокадо. Духовку поставьте разогреваться до 180°С. Сыр вы можете использовать любой по вашему вкусу: голландский, гауду, костромской, пармезан и т.д.
Beat the pork with a special hammer or the butt (back side) of a knife.
Свинину отбейте специальным молотком или обухом (обратной стороной) ножа.
Cut the garlic into thin slices.
Чеснок нарежьте тонкими пластинками.
STEP 3. Cut the avocado in half and remove the pit. Carefully cut each half into thin slices, being careful not to separate the slices and to maintain the shape of the avocado. Press the cut avocado halves until they lie flat and spread apart.
3 ШАГ. Авокадо порежьте пополам и извлеките косточку. Каждую половинку аккуратно порежьте тонкими ломтиками, стараясь не отделять ломтики и сохранить форму авокадо. Нажмите на порезанные половинки авокадо, чтобы они легли плашмя и раздвинулись.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Heat a frying pan and pour in vegetable oil. Sauté the garlic over medium heat for 1 minute.
Разогрейте сковороду и влейте растительное масло. Обжарьте 1 минуту чеснок на среднем огне.
Add the pork steaks and fry them with garlic for 2 minutes on each side. Pour soy sauce into the pan. Cook the pork for about 5 minutes until the sauce has evaporated.
Выложите свиные стейки и обжарьте их с чесноком по 2 минуты с каждой стороны. Влейте в сковороду соевый соус. Жарьте свинину еще примерно 5 минут до выпаривания соуса.
Line a baking pan with parchment. Place pork steaks in it.
Выстелите форму для запекания пергаментом. Выложите в нее свиные стейки.
Top each steak with sliced avocado. Salt and pepper it to taste.
На каждый стейк выложите нарезанное авокадо. Посолите и поперчите его по вкусу.
Sprinkle cheese on top and bake the pork in the oven for 10-15 minutes until golden brown.
Посыпьте сверху всё сыром и отправьте свинину запекаться в духовку на 10-15 минут до румяной корочки.
Pork with avocado under a cheese cap is ready.
Свинина с авокадо под сырной шапкой готова.
Garnish the pork with cherry tomatoes and fresh basil leaves or other herbs.
Украсьте свинину помидорами черри и листьями свежего базилика или другой зеленью.