Make an impression: Rinse vegetables and meat with cold water and dry on a napkin. Cut the meat and pepper into long strips, about 1-2 cm thick, and the champignons into thin slices.
Произвести впечатление: Овощи и мясо промыть холодной водой и просушить на салфетке. Мясо и перец нарезать длинными полосками, толщиной около 1-2 см, а шампиньоны — тонкими слайсами.
Fry the chicken fillet in a frying pan with vegetable oil for 5 minutes over medium heat. Then reduce the heat to low, add soy sauce, chopped vegetables and fry until tender. This will take approximately 10-15 minutes.
Обжарьте куриное филе на сковороде с добавлением растительного масла в течении 5 минут на среднем огне. Затем убавьте огонь до минимума, добавьте соевый соус, нарезанные овощи и обжаривайте до готовности. На это уйдет примерно 10-15 минут.
Boil the noodles in boiling salted water until half cooked. This will take about 7-12 minutes. Drain the noodles in a colander and then add to the pan with the vegetables and meat. Cover the pan with a lid and cook over very low heat for another 5 minutes.
Лапшу отварите в кипящей подсоленной воде до полуготовности. Это займет около 7-12 минут. Откиньте лапшу на дуршлаг и затем добавьте в сковороду с овощами и мясом. Накройте сковороду крышкой и подержите на очень медленном огне еще 5 минут.
To serve, use Asian-style dishes. Place the finished dish on a plate in a small mound and garnish with sesame seeds. You can complement the dish with wasabi sauce or pickled sesame seeds.
Для подачи на стол используйте посуду в азиатском стиле. Выложите готовое блюдо на тарелку небольшой горкой и украсьте кунжутом. Дополнить блюдо можно соусом васаби или маринованым кунжутом.