Prepare all the necessary ingredients according to the list. Weigh out the products according to the specified recipe. Prepare dishes for minced meat. Soak the bread in milk or water.
Подготовьте все необходимые ингредиенты по списку. Отвесьте продукты по указанной рецептуре. Приготовьте посуду для фарша. Размочите хлеб в молоке либо в воде.
Take the lard and carefully trim off the skin. Rinse the meat and lard, cut into pieces. Peel the onion and chop finely. Pass everything through a meat grinder.
Возьмите сало и обрежьте аккуратно с нее шкурку. Промойте мясо и сало, нарезайте на кусочки. Очистите лук, нарежьте мелко. Пропустите все через мясорубку.
Add 2 eggs, black pepper and salt to taste to all ingredients. Mix the minced meat thoroughly for future cutlets.
Ко всем ингредиентам добавляйте 2 яйца, черный перец и соль по вкусу. Тщательно вымешивайте фарш для будущих котлет.
Separate a small amount of minced meat, form a cutlet and add grated cheese and mayonnaise inside. Form all the cutlets like this, then bread them in flour.
Отделите небольшое количество фарша, формируйте котлету и добавьте внутри тертый сыр с майонезом. Так сформируйте все котлеты, затем запанируйте их в муке.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry until golden brown, 3-4 minutes on each side. Then reduce the heat and pour a little boiling water into the cutlets, cover the frying pan with a lid, and simmer the dish for 15-20 minutes.
Разогрейте растительное масло на сковороде и обжарьте до румяного вида по 3-4 минуты с каждой стороны. Затем уменьшите огонь и влейте в котлеты немного кипятка, накройте сковородку крышкой, тушите блюдо 15-20 минут.
Serve delicious, tender, juicy cutlets hot with fresh vegetables, a light salad or a side dish of potatoes.
Подавайте вкусные, нежные, сочные котлеты к столу горячими со свежими овощами, легким салатом или с гарниром из картофеля.