Remove the skin from the fillet and check for bones. Wash and dry the cucumbers and cabbage. Unpack packaged food.
Филе очистите от кожи, проверьте на наличие костей. Огурцы и капусту помойте и обсушите. Распакуйте упакованные продукты.
Chop the cucumbers into bars. Separate the cabbage into leaves and cut as desired, fish into cubes.
Огурцы нашинкуйте брусками. Капусту разберите на листья и нарежьте произвольно, рыбу — кубиком.
Combine all the chopped salad ingredients, add salt and pepper. Add Provençal herbs, mayonnaise and mix well.
Все нарезанные составные салата соедините, посолите и поперчите. Добавьте прованские травы, майонез и хорошо перемешайте.
Serve the salad in a nice mound. Place pieces of crackers on top of it. Garnish with parsley or basil.
Подайте салат, выложив красивой горкой. Сверху на него уложите кусочки сухариков. Украсьте петрушкой или базиликом.