Soak the liver, then clean it of the hymen and ducts. Wash and dry. Peel and wash the carrots and onions.
Печень вымочите, затем очистите от плевы и протоков. Помойте и обсушите. Морковь и лук очистите, помойте.
Cut the liver into small pieces, the onion into strips, the carrots into small cubes or grate on a coarse grater. Cut the bacon into medium cubes. Fry the liver in a frying pan until golden brown.
Печень нарежьте на небольшие кусочки, лук — соломкой, морковь — мелкими брусочками или натрите на крупную терку. Шпик нарежьте средним кубиком. Обжарьте печень на сковороде до золотистого цвета.
Fry the bacon in a frying pan, combine with onions and carrots. Fry the vegetables until done. Then send them the fried liver, spices and some water. Simmer covered for 15 minutes.
Поджарьте на сковороде шпик, соедините с луком и морковью. Поджарьте овощи до готовности. Затем отправьте к ним обжаренную печень, специи и немного воды. Потушите под крышкой 15 минут.
Serve the liver with a selection of colorful vegetables - tomatoes, peppers or cucumbers. Garnish with chopped dill or a sprig of parsley.
Подайте печень с нарезкой из ярких овощей — томатов, перца или огурцов. Украсьте нарезанным укропом или веточкой петрушки.