Prepare all the necessary ingredients. Prepare a bowl, meat grinder and frying pan.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Приготовьте миску, мясорубку и сковороду.
Pass the fish fillet and lard through a meat grinder twice. This is necessary so that the consistency of the minced meat is soft and airy.
Рыбное филе и сало пропустите через мясорубку два раза. Это нужно, чтобы консистенция фарша была мягкой и воздушной.
Then peel the onion and chop finely. Soak the bread in milk. Add lard, onion, bread, egg and spices to the minced meat. Mix everything well.
Затем почистите лук и мелко нарежьте. Хлеб вымочите в молоке. К фаршу добавьте сало, лук, хлеб, яйцо и специи. Все хорошо перемешайте.
Form cutlets and roll them in breadcrumbs. It is better to form the cutlets with your hands slightly dipped in water.
Сформируйте котлеты и обваляйте их в сухарях. Лучше формировать котлеты руками, чуть смоченными в воде.
Place the frying pan on the fire, pour in vegetable oil and fry the cutlets on both sides.
Поставьте сковороду на огонь, налейте растительное масло и обжарьте котлеты с двух сторон.
It is best to serve cutlets with buckwheat and vegetable salad.
Лучше всего котлеты подавать с гречкой и с салатом из овощей.