Prepare all the necessary ingredients. Prepare a deep bowl, plate and jar.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Приготовьте глубокую миску, тарелку и банку.
Peel the garlic and cut into slices. Wash the bay leaf and place it along with the garlic in a deep bowl.
Очистите чеснок от кожуры и нарежьте кружочками. Лавровый лист промойте и положите вместе с чесноком в глубокую миску.
Pour soy sauce into a bowl and stir. Add lard to the resulting marinade, add salt and pepper.
В миску налейте соевый соус и перемешайте. В получившийся маринад положите сало, посолите и поперчите.
Place a plate and a jar of water on top so that the meat is completely covered with the marinade. Leave to marinate for 3 days. On the fourth day, remove the weight and remove the meat.
Сверху положите тарелку и банку с водой, чтобы мясо полностью покрылось маринадом. Оставьте мариноваться на 3 дня. На четвертый день уберите груз и достаньте мясо.
It is best to serve lard cut into thin pieces and with herbs.
Лучше всего сало подавать в разрезанном на тонкие кусочки виде и с зеленью.