Prepare all the necessary ingredients. Wash the tomatoes and olives. Prepare a board and mold.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Помойте помидоры и оливки. Приготовьте доску и форму.
Take a board and shred the tuna. Finely chop the dill and add to the tuna. Then add sour cream and salt.
Возьмите доску и измельчите тунец. Укроп порежьте мелко и добавьте к тунцу. Затем добавьте сметану и соль.
Cut the tomatoes and olives into pieces. Take a mold and place the tuna in it, then add the tomatoes and olives. Add eggs, salt and pepper.
Разрежьте помидоры и оливки на кусочки. Возьмите формочку и выложите в нее тунец, затем добавьте помидоры с оливками. Добавьте яйца, соль и перец.
Preheat the oven to 180°C and bake the dish for 10-15 minutes. As soon as the protein has set, you can serve the dish.
Разогрейте духовку до 180 °C и поставьте блюдо запекаться на 10-15 минут. Как только белок схватится, то можете подавать блюдо на стол.
It is best to serve the dish on lettuce leaves and greens.
Лучше всего подавать блюдо на листьях салата и с зеленью.