Prepare all the necessary ingredients. Prepare napkins, foil, a bowl and a baking sheet.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Приготовьте салфетки, фольгу, миску и противень.
Rinse the lard and dry with napkins. Peel the garlic and cut into thin slices.
Сало промойте и обсушите салфетками. Почистите чеснок и нарежьте тонкими брусочками.
Mix salt and spices. Sprinkle lard with garlic and rub with a mixture of spices.
Смешайте соль со специями. Нашпигуйте сало чесноком и натрите смесью специй.
Place a bay leaf on top of the lard. Wrap the lard in foil very tightly so that the juice does not leak out. Leave to marinate for 5 hours.
Сверху на сало выложите лавровый лист. Заверните сало в фольгу очень плотно, чтоб не просочился сок. Оставьте мариноваться на 5 часов.
After marinating, place the lard in the oven for 1 hour. Bacon in foil is ready.
После мариновки сало поставьте в духовку на 1 час. Бекон в фольге готов.
It's best to serve bacon cut into thin pieces.
Лучше всего подавать бекон нарезанным на тонкие кусочки.