Rinse the meat and dry with a paper towel. Peel and wash the garlic as well. Prepare the dishes for the marinade.
Мясо промойте и обсушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите и помойте также. Приготовьте посуду для маринада.
For the marinade, place ketchup in a bowl, add soy sauce, brown sugar, salt, paprika, ground black pepper, lemon juice and finely chopped garlic. Stir.
Для маринада выложите кетчуп в миску, добавьте соевый соус, коричневый сахар, соль, паприку, черный молотый перец, лимонный сок и мелко нарубленный чеснок. Перемешайте.
Place the meat in a container and pour the marinade over it. Close the lid and shake to distribute the marinade throughout the meat. Place in the refrigerator for 2-3 hours. Continue to shake the container periodically.
В контейнер выложите мясо и залейте маринадом. Закройте крышкой, встряхните для распределения маринада по всему мясу. Отправьте в холодильник на 2-3 часа. Периодически продолжайте встряхивать контейнер.
Grease a baking sheet with vegetable oil and place the meat on it. Cover with foil and bake in an oven preheated to 180°C for 40 minutes. Then remove the foil, brush with the remaining marinade and bake uncovered for another 20-30 minutes.
Противень смажьте растительным маслом и выложите на него мясо. Накройте фольгой и поставьте запекаться в разогретую до 180°с духовку на 40 минут. Затем снимите фольгу, смажьте оставшимся маринадом и допеките открытым еще 20-30 минут.
Serve the meat with baked or fresh vegetables. Garnish with greenery of your choice. Prepare a salad or side dish of your choice.
Мясо подавайте с запеченными или свежими овощами. Украсьте зеленью по вашему выбору. Приготовьте салат или гарнир по вашему вкусу.