Before cooking, rinse the meat and dry it with paper towels.
Перед началом приготовления промойте мясо и просушите его бумажными полотенцами.
Place the prepared steaks in layers, sprinkling each layer with salt and herbs. Leave in this state for an hour in the refrigerator. You can wrap it in cling film to prevent the meat from chapping.
Подготовленные стейки сложите слоями, просыпая каждый слой солью и травами. Оставьте в таком состоянии на час в холодильнике. Можно обмотать пищевой пленкой, так мясо не обветрится.
Prepare the coals for grilling. Lubricate the grate with the required amount of oil, so the meat will not stick to it and can be easily separated from it. Place the steaks on it.
Подготовьте угли для жарки. Решетку смажьте необходимым количеством масла, так мясо не пристанет к ней и его легко можно будет отделить от нее. Выложите на нее стейки.
Fry the steaks until golden brown on both sides. It is advisable not to overcook them so that the meat does not become dry.
Обжарьте стейки до золотистой корочки с двух сторон. Желательно не передержать их, чтобы мясо не было суховатым.
Meat looks most impressive on a plate with herbs and fresh vegetables.
Мясо эффектнее всего смотрится на тарелке с зеленью и свежими овощами.