Prepare all the necessary products. Wash the potatoes, peel them and place them in cold water. Rinse the ribs under running water and cut them into pieces, one rib at a time.
Подготовьте все необходимы продукты. Картофель промойте, очистите от кожуры и опустите в холодную воду. Ребрышки промойте под проточной водой и порежьте их на кусочки по одному ребру.
Make the marinade. Mix honey, mustard and spices in a separate container. Pour it over the ribs and leave to marinate for 2 hours.
Сделаете маринад. Смешайте в отдельной емкости мед, горчицу и специи. Полейте им ребрышки и оставьте мариноваться на 2 часа.
Preheat the oven at 160°C. Cut the potatoes into slices half a centimeter thick. Lightly grease the bottom of the baking dish with oil, lay out the potatoes, pour olive oil over them, pepper and salt to taste.
Поставьте разогреваться духовку на 160°С. Картофель порежьте на кружочки толщиной в пол сантиметра. Дно формы для выпекания немного смажьте маслом, выложите картофель, полейте его оливковым маслом, поперчите и посолите по вкусу.
Place the marinated ribs on top of the potatoes. Bake everything together for 1.5 hours until done.
Сверху на картофель выложите замаринованные ребра. Запекайте все вместе 1,5 часа до готовности.
For a dramatic presentation, place baked potatoes on a plate, top with a couple of ribs and drizzle with pomegranate sauce or balsamic vinegar. You can decorate the top with greenery.
Для эффектной подачи на стол, выложите на тарелку запеченную картошку, сверху положите пару ребер и сбрызните гранатовым соусом или бальзамическим уксусом. Сверху можно украсить зеленью.