Sift the flour. Prepare the meat, trim off excess tissue, wash and dry. Peel and wash the onion.
Просейте муку. Приготовьте мясо, зачистите у него лишние ткани, помойте и обсушите. Лук очистите и помойте.
Pour the flour into a bowl, beat the egg into it, and add salt. Then pour in water, stirring. Knead the dough and set aside for 20 minutes.
Высыпьте муку в миску, вбейте в нее яйцо, посолите. Затем влейте воду, помешивая. Замесите тесто и отложите на 20 минут.
For minced meat, pass the meat and onions through a meat grinder. Pour milk into it, add salt and pepper, mix well.
Для фарша мясо и лук пропустите через мясорубку. Влейте в него молоко, добавьте соль и перец, хорошо перемешайте.
Divide the dough into 4-6 parts. Roll out one part thinly with a rolling pin and squeeze out circles with a glass. Place a teaspoon of filling on each, pinch the edges and then pinch the ends together. Place in boiling water. Cook for 3-5 minutes after surfacing.
Тесто разделить на 4-6 частей. Одну часть тонко раскатайте скалкой и стаканом выдавите кружочки. На каждый положите по чайной ложке начинки, защипните края, а затем соедините концы. Отправьте в кипяток. Варите 3-5 минут после всплытия.
Serve dumplings with butter, sour cream, and pepper. Or, if desired, mayonnaise, vinegar, any sauce. Decorate with greens.
Подайте пельмени со сливочным маслом, сметаной, перцем. Или по желанию — майонез, уксус, любой соус. Украсьте зеленью.