Sift the flour. Peel the onion, peel it, wash the meat and dry it. Boil the water. Prepare all other ingredients.
Просейте муку. Очистите лук, зачистите, мясо помойте и обсушите. Вскипятите воду. Приготовьте все остальные продукты.
Lightly stir the flour with salt and vegetable oil. Beat him with an egg. Pour in hot water and stir without touching the eggs. Knead the dough until it cools. Cover it and set aside for 30 minutes.
Муку слегка размешайте с солью и растительным маслом. Вбейте у ним яйцо. Вылейте горячую водой, перемешайте, не затрагивая яйца. Замесите тесто до остывания. Накройте его и отставьте на 30 минут.
Grind the meat, onion and lard in a meat grinder, add salt and pepper. Pour in water and stir.
Мясо, лук и сало измельчите на мясорубке, посолите и поперчите. Влейте воду, размешайте.
Roll out a piece of dough into a crust and cover the dumpling maker dusted with flour. Place the minced meat into the cells and cover with the second rolled out cake. Roll with a rolling pin and shake out the dumplings. Cook them with the indicated spices for 2-3 minutes after boiling.
Кусок теста раскатайте в корж и накройте пельменницу, припыленную мукой. Разложите по ячейкам фарш и накройте вторым раскатанным коржом. Прокатайте скалкой и вытряхните пельмени. Варите их с указанными специями 2-3 минуты после закипания.
Serve dumplings with butter or sour cream. Place the sauce according to your taste on the table. Decorate the dish with herbs.
Подайте пельмени со сливочным маслом или сметаной. Выставьте на стол соус по вашему вкусу. Украсьте блюдо зеленью.