Prepare all the necessary ingredients. Prepare a frying pan and grater.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Приготовьте сковороду и терку.
Remove the dumplings from the freezer. Place the frying pan on the fire and pour vegetable oil into it. Throw in the dumplings.
Достаньте пельмени из морозилки. Поставьте сковороду на огонь и налейте в нее растительное масло. Закиньте пельмени.
Pour a glass of water over the dumplings, then cover with a lid and simmer for 10 minutes.
Залейте пельмени стаканом воды, а потом накройте крышкой и тушите их 10 минут.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Sprinkle the dumplings with grated cheese, cover the pan with a lid and leave for 5 minutes. Then finely chop the parsley and sprinkle on the dumplings.
Посыпьте пельмени тертым сыром, закройте сковороду крышкой и оставьте на 5 минут. Потом нарежьте мелко петрушку и посыпьте пельмени.
It is best to serve dumplings with sour cream and herbs.
Лучше всего пельмени подавать со сметаной и зеленью.