Prepare the necessary products. Wash and peel the vegetables. Prepare a meat grinder, mantyshnitsa, salt, ground black pepper, vegetable oil and cumin.
Подготовьте необходимые продукты. Помойте и почистите овощи. Приготовьте мясорубку, мантышницу, соль, перец черный молотый, масло растительное и кумин.
Pour water into a bowl, add salt and vegetable oil. Sift the flour and add. Knead the dough and let it rest.
В миску влейте воду, добавьте соль, растительное масло. Просейте муку и добавьте. Замесите тесто и дайте ему "отдохнуть" .
For the filling, cut the onion into small cubes and grate the potatoes on a coarse grater. Combine the finished minced meat with onions, potatoes, salt, pepper and add cumin.
Для начинки лук нарежьте мелкими кубиками, картофель натрите на крупную терку. Готовый фарш соедините с луком, картофелем, подсолите, поперчите и добавьте кумин.
Next, cut the dough into small pieces, roll them into lumps and roll each into a circle.
Далее тесто нарежьте на небольшие куски, скатайте из них комья и раскатайте каждый в круг.
Place 1 tbsp in the middle of the circle. l. fillings, seal the edges.
Выложите в середину круга 1 ст. л. начинки, края залепите.
Steam in a mantyshnitsa for 25 minutes. Once ready, serve with sour cream.
Готовьте в мантышнице на пару 25 минут. После готовности подайте со сметаной.
You can decorate the finished manti with vegetables and herbs.
Украсить готовые манты можно овощами и зеленью.