Prepare all the necessary ingredients. Defrost the minced meat. Prepare a bowl, meat grinder and steamer.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Разморозьте фарш. Приготовьте миску, мясорубку и пароварку.
Take a bowl and sift the flour into it. Break the eggs there and add sunflower oil.
Возьмите миску и просейте в нее муку. Разбейте туда же яйца и добавьте подсолнечное масло.
Stir and knead the dough. Then leave it to sit for 20 minutes.
Перемешайте и замесите тесто. Потом оставьте настояться на 20 минут.
Peel the onion and chop finely. Take a meat grinder and pass the minced meat through it. Add onion, salt and spices to the minced meat, then mix everything.
Лук почистите и мелко нарежьте. Возьмите мясорубку и пропустите через нее фарш. Добавьте к фаршу лук, соль и специи, затем все перемешайте.
Roll out the dough and cut out circles using a cookie cutter.
Раскатайте тесто и вырежьте кружочки с помощью формочки.
Place the filling on each circle and make manti. Then place them in a steamer for 50 minutes.
На каждый кружок выложите начинку и слепите манты. Затем поставьте их в пароварку на 50 минут.
Manti is best served with herbs and sauce.
Лучше всего манты подавать с зеленью и соусом.