Prepare all the necessary ingredients. Wash the vegetables. Prepare a grater and baking sheet. Prepare salt, vegetable oil, green onions and mustard.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Помойте овощи. Приготовьте терку и противень. Подготовьте соль, масло растительное, зеленый лук и горчицу.
Take chicken fillet, cut it into pieces, beat it, salt and pepper. Next, peel the onions and potatoes. Cut into slices and add salt.
Возьмите куриное филе, порежьте его на кусочки, отбейте, посолите и поперчите. Затем, почистите лук и картофель. Нарежьте кружочками и посолите.
Grease a baking sheet with vegetable oil. Place potatoes on it, onion on top, then chicken fillet.
Смажьте противень растительным маслом. Выложите на него картофель, сверху лук, затем куриное филе.
Grate the cheese on a coarse grater, mix it with cream and mustard. Brush this sauce on top of the fillet.
Натрите сырок на крупной терке, смешайте его со сливками и горчицей. Смажьте данным соусом сверху филе.
Place in an oven preheated to 180 degrees and bake for 40-60 minutes. Remove and sprinkle with finely chopped green onions.
Отправьте в разогретую до 180 градусов духовку и запекайте 40-60 минут. Достаньте и посыпьте мелко нарезанным зеленым луком.
The dish can be decorated with chopped vegetables and fresh herbs.
Блюдо можно украсить нарезанными овощами и свежей зеленью.