List all products by list and weight. Trim the meat from excess veins and hymen. Wash and dry the lettuce leaves and apple.
Выставьте все продукты по списку и весу. Мясо зачистите от лишних прожилок и плевы. Салатные листья и яблоко помойте и обсушите.
Beat the chicken breasts, add salt and pepper and fry over high heat until cooked. Cool and cut into large strips.
Куриные грудки отбейте, посолите, поперчите и обжарьте на сильном огне до готовности. Остудите и нарежьте крупной соломкой.
Peel the apple, cut into large strips and sprinkle with lemon juice. Cut the mango and pineapple into large cubes. Mix all the fruits.
Яблоко очистите, нарежьте крупной соломкой и сбрызните лимонным соком. Манго и ананас нарежьте крупными кубиками. Все фрукты перемешайте.
Place lettuce leaves on serving plates. Spread the fruit mixture on them. Top with sliced chicken chops.
На порционные тарелки выложите салатные листья. На них разложите фруктовую смесь. Сверху положите нарезанные куриные отбивные.
For dressing, dissolve honey in lemon juice, add cognac and salt. Pour in the olive oil and beat the mixture with a fork. Pour dressing over salad and pepper.
Для заправки мед растворите в лимонном соке, добавьте коньяк и соль. Влейте оливковое масло и взбейте вилкой смесь. Полейте салат заправкой, поперчите.
Serve the salad on a platter, garnishing it with chopped vegetables to taste. Add a few sprigs of parsley or basil.
Салат подайте на блюде, украсив его нарезанными овощами по вкусу. Положите несколько веточек петрушки или базилика.