Prepare all products by weight and volume. Unpack the packaged ingredients. Place a pot of water on the fire to cook the chicken.
Подготовьте все продукты по весу и объему. Распакуйте упакованные ингредиенты. Поставьте на огонь кастрюлю с водой для варки курицы.
Boil the breast in salted water and cool. Cut it and the rest of the salad ingredients into cubes. Stir.
Отварите грудку в подсоленной воде и остудите. Нарежьте ее и остальные ингредиенты салата кубиками. Перемешайте.
Place mayonnaise in a bowl. Season with pepper and salt to your taste. Stir until smooth.
Отправьте в миску майонез. По своему вкусу поперчите и посолите. Перемешайте до однородного состояния.
Serve the salad garnished with dill sprigs. Add chopped fresh vegetables to your liking. Garnish with pineapple pieces.
Подайте салат, украсив веточками укропа. Положите нарезку из свежих овощей по вашему вкусу. Украсьте кусочками ананаса.