Cut the chicken into portions, cover with cold water for 30-60 minutes. Wash the tomatoes, peel and wash the garlic and carrots.
Курицу разрежьте на порционные куски, залейте холодной водой на 30-60 минут. Томаты помойте, чеснок и морковь очистите и помойте.
Cut the onion into small cubes, grate the carrots and tomatoes on a coarse grater, and the garlic on a fine grater. Marinate the chicken in spices and salt.
Лук нарежьте мелким кубиком, морковь и томаты натрите на крупной терке, а чеснок — на мелкой. Курицу замаринуйте в специях и соли.
Fry the onion briefly in a frying pan with vegetable oil. Add carrots and tomatoes, salt, pepper and simmer. Finally, add the garlic to the pan.
На сковороде с растительным маслом пожарьте недолго лук. Добавьте морковь и томаты, соль, перец и потушите. В конце отправьте в сковороду чеснок.
Fry the chicken in a large frying pan with vegetable oil for 3-4 minutes. Add prepared vegetables to it. Mix everything and simmer for 35-40 minutes.
Курицу обжарьте на большой сковороде с растительным маслом 3-4 минуты. Выложите к ней готовые овощи. Все перемешайте и тушите 35-40 минут.
Serve the finished chicken pieces in a dish with tomato sauce. Garnish with fresh herbs such as parsley and basil. Serve a side dish of your choice - rice, buckwheat or mashed potatoes.
Куски готовой курицы подайте в блюде с томатным соусом. Украсьте свежей зеленью в виде петрушки, базилика. Подайте гарнир по своему усмотрению — рис, гречку или картофельное пюре.