Wash and dry the chicken meat, after removing unnecessary tissue. Wash and dry fresh herbs. Prepare a vessel for marinating and marinating the chicken.
Мясо курицы обмойте и обсушите, предварительно зачистив от ненужных тканей. Свежие травы помойте и обсушите. Приготовьте посуду для маринада и маринования курицы.
Divide the meat into pieces. If it is a whole chicken, then into separate parts - fillet, drumstick, wings. Mix honey, mustard, olive oil and dry spices. Grease each piece of meat with sauce or mix everything in one deep bowl.
Поделите мясо на кусочки. Если это целая курица, то на отдельные части — филе, голень, крылья. Мед, горчицу, оливковое масло и сухие специи смешайте. Каждый кусочек мяса смажьте соусом или все перемешайте в одной глубокой посуде.
Place the meat on a baking sheet. Place a sprig of fresh rosemary on top. If you don't have fresh, sprinkle dry. Cover with foil and bake in the oven at 150-170 degrees for 15-20 minutes. Then remove the foil and bake until golden brown.
Выложите мясо на противень. Сверху положите веточку свежего розмарина. Если нет свежего, посыпьте сухим. Накройте фольгой и запекайте в духовке при температуре 150-170 градусов 15-20 минут. Затем снимите фольгу и допеките до образования румяной корочки.
Cut the meat into portions and serve with vegetables. Prepare the side dish to your liking. Place dill, basil or parsley on the dish.
Нарежьте мясо порционными кусочками и подавайте с овощами. Приготовьте гарнир по своему вкусу. Положите на блюдо зелень укропа, базилика или петрушки.