Before cooking, rinse the fillet in water and be sure to pat it dry with a paper towel to remove excess moisture.
Перед готовкой ополосните филе в воде и обязательно промокните его бумажной салфеткой, чтобы убрать лишнюю влагу.
Pour oil into the container. Add mustard powder, parika, black pepper and salt, stir the mixture thoroughly until smooth. Chop the garlic and add to the marinade. Stir.
Налейте в емкость масло. Всыпьте горчичный порошок, парику, черный перец и соль, тщательно размешайте смесь до однородности. Чеснок измельчите и добавьте в маринад. Перемешайте.
Coat the entire surface of the chicken fillet with marinade. Wrap the marinated meat in cling film and leave to soak for about half an hour.
Обмажьте куриное филе маринадом по всей поверхности. Заверните намаринованное мясо в пищевую пленку и оставьте пропитываться около получаса.
Remove the meat from the film and wrap it well in foil. Bake the fillet in the oven at 180°C for about half an hour. Leave the finished meat to cool on the table in the foil, without opening it until the meat has cooled. Delicious meat is ready. Bon appetit!
Достаньте мясо из пленки и хорошо заверните его в фольгу. Запекайте филе в духовке при температуре 180 °С около получаса. Готовое мясо оставьте остывать на столе в фольге, не раскрывая ее, пока мясо не остынет. Вкусное мясо готово. Приятного аппетита!
Garnish the finished fillet with a sprig of herbs or serve the dish with your favorite sauce.
Украсьте готовое филе веточкой зелени или подавайте блюдо с вашим любимым соусом.