Prepare all the necessary ingredients. Wash and peel the vegetables. Rinse the chicken thoroughly, thoroughly clean all the skin, remove excess fat and divide the chicken into portions.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Овощи помойте и очистите. Курицу тщательно промойте, хорошо очистите всю кожу, лишний жир удалите и разделите курицу на порционные кусочки.
Pour 4 1/2 water into the pan. Place the chicken pieces in a saucepan and bring to a boil over medium heat without covering the saucepan. During the cooking process, carefully skim off any foam that forms. Cut the carrots into small circles. Lightly cut the onion without cutting through it completely. Add carrot slices, onions, bay leaves and salt to the chicken.
Налейте в кастрюлю 4 1/2 воды. Кусочки курицы положите в кастрюлю и доведите до кипения на среднем огне, не накрывая кастрюлю крышкой. В процессе варки тщательно снимайте всю образующуюся пену. Нарежьте морковь небольшими кружочками. Луковицу слегка надрежьте, не прорезая ее полностью. К курице добавьте кружочки моркови, лук, лавровый лист и посолите.
While the broth is cooking, make the egg noodle dough. Place the flour in a bowl and pour the egg yolk into the well in the flour. Knead into a stiff dough. Cover the dough with a towel or cling film and leave it for 5-10 minutes. Then roll out the dough into a layer approximately 1-2 mm thick. Sprinkle the layer with flour and fold it 2-3 times. Using a sharp knife, cut the folded dough into strips. Then unroll the cut dough and place it on a floured surface. When the noodles are dry, shake off any excess flour.
В то время, пока готовится бульон, займитесь тестом для яичной лапши. В миску высыпьте муку, влейте яичный желток в углубление в муке. Вымесите тугое тесто. Накройте тесто полотенцем или пищевой пленкой и оставьте его на 5-10 минут. Затем раскатайте тесто в пласт толщиной примерно 1-2 мм. Посыпьте пласт мукой и сложите его в 2-3 раза. Острым ножом нарежьте сложенное тесто на полоски. Затем разверните нарезанное тесто и выложите на посыпанную мукой поверхность. Когда лапша подсохнет, излишки муки стряхните.
Cut the peeled potatoes into small cubes, bell pepper into strips. When the chicken is almost done, add the potatoes and peppers to the pan. Boil the potatoes until tender, then add the noodles and cook for another 10 minutes.
Очищенный картофель нарежьте небольшими кубиками, болгарский перец — полосками. Когда курица будет почти готова, добавьте в кастрюлю картофель и перец. Картофель варите до готовности, затем засыпьте лапшу и варите еще 10 минут.
Serve the finished broth with chicken and homemade noodles hot, with bread, or maybe with croutons. Garnish the broth beautifully with chopped parsley.
Готовый бульон с курицей и домашней лапшой подавайте горячим, с хлебом, можно с гренками. Красиво украсьте бульон нарезанной зеленью петрушки.