Prepare all the necessary ingredients. Prepare a bowl and pan.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Приготовьте миску и кастрюлю.
Take a bowl and sift the flour into it, then break the eggs, add milk and salt. Stir and knead the dough. Leave the dough for 20 minutes.
Возьмите миску и просейте в нее муку, затем разбейте яйца, добавьте молоко и соль. Перемешайте и замесите тесто. Оставьте тесто на 20 минут.
Peel the onion. Mix milk, eggs and salt in a bowl. Then fry the onion in a frying pan until golden brown. Then add the fried onions to the bowl and mix everything together.
Почистите лук. Смешайте в миске молоко, яйца и соль. Затем обжарьте лук на сковороде до золотистого цвета. Потом добавьте обжаренный лук в миску и все перемешайте.
Roll out the dough and cut out circles from it using a mold. Then form a ball from each circle, securing the edges on one side.
Раскатайте тесто и вырежьте из него кружочки с помощью формочки. Затем сформируйте из каждого кружочка кулечек, закрепив с одной стороны края.
Pour in the filling and seal the remaining edges. Place a pot of water on the fire until it boils. Add 2 tbsp. l. vegetable oil and add dumplings. Cook them for 4 minutes.
Залейте начинку и закрепите оставшиеся края. Поставьте кастрюлю с водой на огонь до кипения. Добавьте 2 ст. л. растительного масла и закиньте вареники. Варите их в течение 4 минут.
Dumplings are best served with butter and sour cream. Then the dish will have a golden color and delicate taste.
Лучше всего вареники подавать со сливочным маслом и сметаной. Тогда блюдо будет иметь золотистый цвет и нежный вкус.