To make the cooking process faster, prepare the meat and onions in advance, mark the required amount of sauce.
Чтобы процесс приготовления был быстрее, заранее подготовьте мясо,лук, отметьте нужное количество соуса.
Cut the bacon into cubes, finely chop the greens. Pass the garlic through a press, melt the butter in the microwave. Mix all ingredients in one container until a homogeneous consistency is obtained.
Нарежьте бекон кубиками, зелень мелко нарубите. Пропустите чеснок через пресс, растопите сливочное масло в микроволновой печи. Смешайте все ингредиенты в одной емкости, до получения однородной консистенции.
Rinse the chicken and dry it. Then brush the entire length with salt and pepper. Add a uniform consistency of marinade inside. Leave it for a while so that the marinade is absorbed.
Курицу промойте, обсушите. Затем по всей длине смажьте ее солью и перцем. Внутрь добавьте однородную консистенцию маринада. Оставьте ее на некоторое время, чтобы маринад впитался.
Then cut the apples and stuff the chicken with them. Place the meat in the baking sleeve and tie on both sides. Bake in the oven for 1.5 -2 hours, the required temperature is no more than 190 degrees.
Затем порежьте яблоки и нафаршируйте ими курицу. Пометите мясо в рукав для запекания, завяжите с обеих сторон. Запекайте в духовке 1,5 -2 часа, необходимая температура — не более 190 градусов.
Serve chicken with any side dish; stewed apples can also be an excellent addition to such a hearty and tasty dish.
Подавайте курицу с любым гарниром, тушеные яблоки также могут стать отличным дополнением к такому сытному и вкусному блюду.