Place all the necessary ingredients on the table. Rinse and dry the chicken breast well, removing all excess fat.
Выставьте на стол все необходимые ингредиенты. Хорошо промойте и обсушите куриную грудку, удалите весь лишний жир.
Cut the chicken breast into small pieces. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the chicken breast pieces until white.
Куриную грудку нарежьте на небольшие кусочки. Разогрейте сковороду с растительный маслом и обжарьте кусочки куриной грудки до бела.
Boil the noodles in salted water. Place the finished noodles into the frying pan with the meat. Mix everything well and add teriyaki sauce and pepper. Mix everything again, simmer for a few minutes and remove from heat.
Отварите лапшу в подсоленной воде. Готовую лапшу переложите в сковороду к мясу. Все хорошо перемешайте и добавьте соус терияки, перец. Еще раз все перемешайте, протушите несколько минут и снимите с огня.
Serve the finished dish, garnished with parsley.
Готовое блюдо подавайте, украсив зеленью петрушки.