Trim the chicken from excess tissue, wash and dry. Cut along the ridge and unfold like a book so that it is even. Peel and wash the garlic. Wash and dry the greens.
Курицу зачистите от лишних тканей, помойте и обсушите. Разрежьте вдоль хребта и разверните, как книжку, чтобы она была ровной. Чеснок очистите и помойте. Зелень помойте и обсушите.
Coat the chicken with adjika and a mixture of spices, add salt and set aside for 1-2 hours. Then fry it in a large amount of vegetable oil, pressing it on top with a plate with a load (a pan of water) for 7-10 minutes on each side.
Аджикой со смесью специй обмажьте курицу, посолите и отставьте на 1-2 часа. Затем обжарьте ее в большом количестве растительного масла, придавив сверху тарелкой с грузом (кастрюля с водой) по 7-10 минут с каждой стороны.
Prepare the sauce for coating the chicken. To do this, grind the herbs, butter, teriyaki sauce, nuts, and garlic in a blender until smooth.
Приготовьте соус для обмазки курицы. Для этого зелень, масло сливочное, соус терияки, орехи, чеснок измельчите в блендере до однородной массы.
Transfer the fried chicken to the deco and coat completely with the sauce. Cover with foil and bake for 40-60 minutes at 200 degrees.
Обжаренную курицу переместите в деко, обмажьте полностью соусом. Накройте фольгой и отправьте запекаться на 40-60 минут при 200 градусах.
Sell your chicken whole or in portions. Garnish with lettuce leaves. Cut slices of tomato and pepper. Serve mashed potatoes as a side dish.
Продайте курицу целой или порционно. Украсьте листьями салата. Нарежьте дольки помидор, перца. В качестве гарнира подайте картофельное пюре.