Weigh and measure all the products on the list. Peel and wash the potatoes and onions. Set out the dishes for kneading potato pancakes.
Отвесьте и отмерьте все продукты по списку. Картофель и лук очистите и помойте. Выставьте посуду для замешивания драников.
Finely chop the onion and add to the minced meat. Add salt and pepper, stir.
Лук мелко нарежьте и добавьте к фаршу. Посолите и поперчите, перемешайте.
Grate the potatoes, add eggs, flour, grated cheese and salt. Place it by the tablespoon on a baking sheet lined with oiled foil. Place minced meat on potatoes. Add a pinch of grated cheese to the minced meat to lightly cover it.
Натрите на терке картофель, добавьте в него яйца, муку, тертый сыр и посолите. Выложите его столовой ложкой на противень, застеленный фольгой, смазанной маслом. На картофель положите фарш. На фарш — щепотку тертого сыра, чтобы он слегка прикрыл его.
Place the baking sheet in an oven preheated to 190 degrees for 40-50 minutes. At the end, raise it closer to the upper grill for a few minutes so that the pancakes brown.
Отправьте противень в разогретую до 190 градусов духовку на 40-50 минут. Под конец на несколько минут поднимите его ближе к верхнему грилю, чтобы драники зарумянились.
Place pancakes on a plate. Serve sour cream and salad. Garnish with dill or parsley, sprinkle with chopped onions.
Драники выложите на тарелке. Подайте сметану, салат. Украсьте зеленью укропа или петрушки, присыпьте нарезанным луком.