Prepare the ingredients according to the recipe. Sift the flour. Peel and wash the potatoes and onions.
Приготовьте продукты по рецепту. Муку просейте. Картофель и лук очистите и помойте.
Prepare the dough from flour, eggs and water. Let it sit for 20 minutes.
Приготовьте тесто из муки, яиц и воды. Дайте ему постоять 20 минут.
Boil the potatoes, drain the water and mash. Add fried onions, salt, and a mixture of peppers to it.
Картофель отварите, слейте воду и разомните. Добавьте в него обжаренный лук, соль, смесь перцев.
Roll out the dough into a layer. Cut out circles with a glass, put the filling in each and pinch the edges. Cook for 3-4 minutes in boiling water with the addition of salt and 2 tablespoons of vegetable oil.
Тесто раскатайте в пласт. Вырежьте стаканом кружочки, положите в каждый начинку и защипните края. Варите 3-4 минуты в кипящей воде с добавлением соли и 2 столовых ложек растительного масла.
Serve the finished dumplings hot. If desired, sprinkle them with fried onions. Place a saucepan with sour cream. Garnish with a sprig of greenery.
Подавайте готовые вареники в горячем виде. По желанию притрусите их жареным луком. Положите соусницу со сметаной. Украсьте веточкой зелени.