Prepare all the ingredients for the dumplings. Wipe the cottage cheese so that there are no lumps. Wash and dry the raisins. Prepare a bowl for kneading the dough.
Подготовьте все продукты для вареников. Творог протрите, чтобы не было комочков. Изюм помойте и обсушите. Приготовьте посуду для замешивания теста.
Mix all the ingredients for the dough - flour, raisins, eggs, cottage cheese. Form small balls and roll them in rice flour.
Смешайте все ингредиенты для теста — муку, изюм, яйца, творог. Сформируйте небольшие шарики и обваляйте их в рисовой муке.
Place the dumplings in salted boiling water. Cook them for 5-7 minutes, then remove them to a plate with a slotted spoon.
Отправьте вареники в подсоленную кипящую воду. Варите их в течение 5-7 минут, затем извлеките шумовкой в тарелку.
Serve the dumplings hot. Add honey to them. If desired, top them with berry or fruit sauce.
Подавайте вареники горячими. Поставьте к ним мед. По желанию полейте их ягодным или фруктовым соусом.