Prepare all the necessary ingredients. Rinse the potatoes. Prepare a pot, pan and bowl.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Промойте картофель. Приготовьте кастрюлю, сковороду и миску.
Peel the washed potatoes, place them in a saucepan and cover with water. Put on fire, add salt and boil. Then mash into puree.
Помытый картофель почистите, закиньте в кастрюлю и залейте водой. Поставьте на огонь, посолите и отварите. Потом разомните в пюре.
Take a bowl and crack the eggs into it, then add water, salt and flour. Knead the dough so that it does not stick to your hands. Cover it with film and leave to rest for a few minutes.
Возьмите миску и разбейте в нее яйца, затем добавьте воду, соль и муку. Замешайте тесто такое, чтобы оно не липло к рукам. Накройте его пленкой и оставьте отдохнуть на несколько минут.
Peel the onion and cut it into small cubes. Place the frying pan on the fire and fry the onion in vegetable oil until transparent.
Почистите лук и нарежьте его мелкими кубиками. Поставьте сковороду на огонь и поджарьте лук на растительном масле до прозрачного вида.
Roll the dough into a sausage and divide into equal pieces. Then roll out the dough into thin flatbreads and place the filling on each one. Then pinch the edges.
Тесто раскатайте в колбаску и разделите на равные кусочки. Затем раскатайте тесто на тонкие лепешки и на каждую выложите начинку. Потом защипните края.
Boil water in a saucepan, add salt and let the dumplings cook. Cook them for 7-8 minutes. Once ready, stir in the fried onions.
Вскипятите в кастрюле воду, посолите и закиньте вареники вариться. Варите их 7-8 минут. После готовности перемешайте с поджаркой из лука.
The dish is best served hot, with sour cream and herbs.
Лучше всего блюдо подавать горячим, со сметаной и зеленью.